Navigatie

Foto`s winkel

Om een ieder een kijkje te geven in onze winkel hebben we hieronder een aantal foto`s geplaatst.
De eerste foto is een tijdelijke foto na de verbouwing van het winkelcentrum, wij zijn zoekende naar een oplossing voor een betere opname omdat de nieuwe winkelruiten speciaal glas bevatten die erg spiegelen. Omdat de binnenzijde van de zaak ook veranderd is, zullen hier ook zo spoedig mogelijk nieuwe foto's van geplaatst worden.

voorkant.jpg
 De nieuwe voorzijde van onze winkel, in het midden de deur en aan weerszijde onze etalage, waar u regelmatig nieuwe kaarten in kunt vinden. Zie voor de afbeeldingen van de huidige etalagekaarten de rubriek "Voorbeeldkaarten", "Etalage".
Het bord met onze naam erop staat buiten als wij open zijn.

1kartonkast.jpeg 
Eenmaal binnen gaan we linksaf en komen we bij een kast waar we trots op zijn, onze karton kast, hier vindt u ons Papicolor assortiment in diverse afmetingen. Daarnaast diverse soorten speciaal karton in verschillende maten en een ruim assortiment speciale kaartvormen o.a. van Romak.
Als u zich omdraaid in de winkel ziet u onze middenconsole, aan deze zijde bevindt zich een deel van ons gereedschap en een aantal planken zijn gereserveerd voor diverse artikelen die wisselend en afhankelijk van wat op dat moment aangeboden wordt, zijn.


2middenconsolelinks.jpeg
Lopend langs de karton kast komen we aan de korte wand waar u onze knipvellen kunt vinden, een ruim en divers assortiment knipvellen met daarboven voorbeelkaarten om inspiratie op te doen. Deze ziet u twee foto´s verder bij een overzicht van de gehele linkerzijde van de winkel beter. 

3mallenwandenponsen.jpeg
Na de knipvellen komt u aan een de lange wand onze collectie Embos en Snij/Embosmallen voor o.a. de Happycut en Cuttlebug tegen. Daarnaast hangen diverse Borduurmallen en Mallen voor de lichtbak. Onder deze mallen vindt u ons assortiment ponsen waaronder de Border Punch lijn van Tonic. 
Weer daaronder ons speciaal papierassortiment op A4 formaat, diverse mooie papiersoorten o.a. van Papicolor die u kunt gebruiken als achtergrond op uw kaart maar ook b.v. voor diverse vouwtechnieken. Tevens vindt u hier verschillende soorten perkament.
Op de onderste plank vindt u o.a.  een klein assortiment scrapbookpapier. 
De blauwe deur naast deze wand is ons kantoor annex opslagruimte. Hier gelijk naast bevindt zich nog een deur die u leidt naar onze workshopruimte, hiervan kunt u foto`s zien onder de rubriek "Workshops", Impressie Workshop Kaarten Maken" en "Impressie Workshop Scrappen".


4middenconsolerechtspapiersets.jpeg 
Als u zich bij de mallenwand omdraaid dan ziet u de andere zijde van de middenconsol. Hier vindt u  diverse papiersets o.a. van Marianne Design, diverse Kartonblokken en verpakkingsmaterialen en andere artikelen.


5overzichtlinksenboekjeskast.jpeg
Op deze foto is de voorzijde van de middenconsole te zien, waar zich ons assortiment hobby- en patroonboekjes bevinden, o.a de Hobbytoppers van Cantecleer, Card Deco en Studio Light.
Tevens ziet u een overzicht van de linkerzijde van de winkel.

6middenpaalentafeltje.jpeg
In het midden van de zaak bevindt zich een steunpilaar, die wij hebben omgedoopt tot decoratiepaal. Hier vindt u o.a. allerhande zelfklevende parels, strassjes. Er voor staat een tafeltje waar wij de laatste nieuwe artikelen of bijzondere dingen op neerzetten, in dit geval ziet u de 3D Flower Forming vellen van Joy Crafts en de voorbeelden die gemaakt zijn voor onze demonstratiedag die wij in september hier mee gehouden hebben.

7gereedschap,stempelsenstickers.jpeg
De oplettende kijker had al om de decoratiepaal heen gekeken en gezien dat er nog een volle wand achter zat. Hier vindt u een groot deel van ons gereedschap, Stempels, Stempelbenodigdheden en diverse andere artikelen. Daarnaast vindt u ons assortiment Kerststickers die het hele jaar door verkrijgbaar zijn.

 8toonbank,lintenvbkaarten.jpeg
Onze toonbank, deze doet zijn naam eer aan daar u er altijd de laatste knipvellen op kunt vinden, nieuwe voorbeelkaarten en diverse andere artikelen die wij onder uw aandacht willen brengen. Onder de toonbank vindt u onze voorbeelden van de "Workshop Kaarten Maken".
Achter de toonbank onze collectie Lint en Kant.
Voor degene die echt alles willen weten; achter de blauwe deur die u ziet, bevindt zich een keukentje voor onze broodnodige koffie en een toilet.

9kraaltjesengarens.jpeg
Aan de korte zijde naast de toonbank vindt u ons uitgebreide assortiment kralen, Rocailles, Parels, Ovalen Parels, ookwel Rijstekorrels genoemd, Pailletten in verschillende vormen, Eyelets en nog veel meer. Gelijk naast de kralen vindt u een ruime keuze in garens.

10stickerkastenembelishments.jpeg
Aansluitend aan de garenkast vindt u een pilaar met diverse maten Bloemen, Brads en andere Embellishments/Decoraties voor het versieren van uw kaarten, scrapbooks en andere hobby-objecten.  Gelijk daarnaast vindt u een kast met onze Stickercollectie overzichtelijk opgesteld. Teksen, Randen, Hoeken en combinaties hiervan in verschillende maten en diverse soorten in verschillende kleuren, voor elke gelegenheid.
Tevens ziet u een klein stukje van een Kaartenmolen staan, hier kunnen onze klanten hun zelfgemaakte kaarten inzetten voor de verkoop, waarvan de opbrengst 100 % voor hen zelf is. Leuk voor de kaartenmakers en voor de groep mensen die geen kaarten maken en toch een leuke kaart willen versturen voor een schappelijk prijsje.

Tot zover een impressie van onze winkel, het is echter een klein overzicht van alles wat u zoal kunt verwachten bij ons, helaas kunnen we niet alles beschrijven. Nieuwsgierig geworden? Dan hoop ik u gauw een keer te mogen ontmoeten in onze winkel.

Hopelijk tot ziens, Lidy Mulder

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2006 - 2017 kelihobby | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel