Navigatie

Verzendkosten

Wij vragen u te wachten met betalen tot dat u een factuur van ons heeft ontvangen. Na uw bestelling krijgt u een oderbevestiging toegestuurd, deze wordt automatisch gegenereerd en hier staan geen verzendkosten op vermeld.
Het juiste bedrag van betalen staat uitsluitend op het factuur vermeld, ook eventuele kortingen worden hierop wel en niet op uw orderbevestiging berekend.

Wij hanteren de TNT Post tarieven voor brievenbus- en pakketpost.
Indien u wenst te bestellen onder rembours dan is dit mogelijk, u dient dit aan te geven op uw bestelformlier. Bij bestelling onder rembours altijd een vast telefoonnummer opgeven, geen 06 nummer. Dit i.v.m. de controle van de gegevens. U kunt ook uw pakketpost verzekeren voor verlies of beschadiging, hiervoor gelden de tarieven van het Zeker Pakket van TNT Post. Dit dient u op uw bestelformulier aan te geven. 

Wij hanteren geen minimum bestelbedrag.

Rembourskosten zijn volgens TNT Post tarieven te weten; € 15,83 voor bestellingen tot 10 kg. en vanaf 10 kg. 20,00. Tevens wordt over elke bestelling onder rembours 1% provisiekosten over het aankoopbedrag door TNT Post berekend. Dit bedrag komt bovenop de vaste rembourskosten. 

Bij verzending naar het buitenland worden vooraf de verzendkosten opgegeven. Na ontvangst van een akkoord en betaling wordt het pakket verzonden.
Klanten uit het buitenland kunnen kosteloos betalen via internet. De gegevens zijn;
BIC ABNNL2A, het IBAN nummer NL96ABNA0421022094. Op de plaats van het rekeningnummer.

Voor overige vragen over een bestelling zie de rubriek Vragen.

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2006 - 2017 kelihobby | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel