Navigatie

Antwoorden 2

Verzendingen
 6.   Wat zijn de verzendkosten? 
Wij hanteren dePost NL tarieven voor brievenbus- en pakketpost.
Indien u wenst te bestellen onder rembours dan is dit mogelijk, u dient dit aan te geven op uw bestelformulier. Bij bestelling onder rembours altijd een vast telefoonnummer opgeven, geen 06 nummer. Dit i.v.m. de controle van de gegevens. U kunt ook uw pakketpost verzekeren voor verlies of beschadiging, hiervoor gelden de tarieven van het Zeker Pakket van Post NL. Dit dient u op uw bestelformulier aan te geven. 

Wij hanteren geen minimum bestelbedrag.

Rembourskosten zijn volgens Post NL tarieven te weten. Tevens wordt over elke bestelling onder rembours 1% provisiekosten over het aankoopbedrag door Post NL berekend. Dit bedrag komt bovenop de vaste rembourskosten.  

Bij verzending naar het buitenland worden vooraf de verzendkosten opgegeven. Na ontvangst van een akkoord en betaling wordt het pakket verzonden. Voor alle zendingen buiten Nederland geld een minimum bestelbedrag van € 20,00.
Klanten uit het buitenland kunnen kosteloos betalen via internet. De codes staan op uw factuur vermeld en deze plaatst u op de plaats van het rekeningnummer.

 7.   Hoelang is de levertijd van de bestelling? 
Na ontvangst van betaling wordt iedere bestelling zo spoedig  mogelijk uiterlijk 3 tot 5 werkdagen verzonden.
Mocht een artikel niet voorradig zijn dan staat dit op het factuur vermeld. Dit staat niet op uw orderbevestiging omdat deze automatisch aangemaakt wordt.

 8.   Levert u ook in het buitenland en wat zijn de kosten? 
Ja, wij leveren ook buiten Nederland.
Bij verzending naar het buitenland worden vooraf de verzendkosten opgegeven. Na ontvangst van een akkoord en betaling wordt het pakket verzonden.
Eventuele invoerbelastingen zijn voor kosten van de klant.

 9.   Kan ik ook een postbus opgeven als verzendadres? 
Dat is mogelijk, u dient dan wel u normale postadres op te geven als factuuradres als u uw bestelformulier invult.

10. Als ik alleen knipvellen bestel wordt dit dan als pakket verstuurd? 
Als u uitsluitend artikelen besteld die in een envelop verstuurd kunnen worden, zoals knipvellen, karton en dergelijke, versturen wij dit uiteraard als brievenbuspost.
Grote knipvellen die niet in een envelop passen worden gevouwen en indien dit niet mogelijk is door de afbeeldingen dan worden deze in kleinere delen geknipt zodat deze wel in de envelop past.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2006 - 2017 kelihobby | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel