Navigatie

VOORBEELDKAARTEN

In deze rubriek zult u de kaarten tegenkomen die als voorbeelden in onze winkel en etalage staan. Wij plaatsen ze om u op ideeën te brengen en om het gebruik van diverse materialen te laten zien. Ga gerust uw gang als u ze na wilt maken. Het karton wordt alleen omschreven met naam, b.v. Papicolor, de rest van de artikelen hebben dezelfde omschrijving als in onze webwinkel, wilt u snel iets zoeken, dan kunt u deze omschrijving kopieeren en plakken in de zoekopdracht op de voorpagina van onze site linksonderaan.
Plaatsing van de kaart in deze rubriek geeft echter geen garantie dat de gebruikte materialen nog op voorraad zijn.
U vindt hieronder o.a. de subrubrieken:
- Etalage, waar de kaarten die op dit moment in de etalage staan te bewonderen zijn.
- Voorbeelden, hieronder vindt u de kaarten die op dat moment als voorbeeld in de winkel staan/stonden. Deze rubriek is onderverdeeld in Kaarten en Kerstkaarten. Dit om het zoeken makkelijker te maken voor u.
- Serie ..., hierin worden de kaarten uit de "Etalage" rubriek gezet, zodra er weer een nieuwe etalage is, eigenlijk ons "archief". De bovenste serie is hetgeen het laatst (voordat er een nieuwe etalage kwam) in de etalage heeft gestaan.

Niet alle kaarten zijn door mijzelf bedacht maar eventuele  patronen, foto's en werkbeschrijving heb ik zelf getekend cq. geschreven en hier staat copyright op, dat wil zeggen dat u deze alleen mag gebruiken voor privé doeleinde en niet om te verkopen,te publiceren of op internet te zetten zonder toestemming.
Ik hoop dat u het vele werk dat hierin zit hiermee respecteert.

U kunt linksboven gelijk onder de rubrieksnaam aangeven hoeveel artikelen per pagina u wilt zien. Persoonlijk zet ik hem altijd op de hoogste, in dit geval 96, zodat u niet telkens van pagina hoeft te wisselen en u in 1 keer door kunt kijken.

Wij wensen u veel inspiratie en kijkplezier toe met deze pagina's.

Heeft u vragen over een kaart, stel ze gerust via ons emailadres; kelihobby@yahoo.com, wij zullen u dan zo spoedig mogelijk antwoorden, uiteraard kunt u voor vragen ook altijd in onze winkel terrecht.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2006 - 2017 kelihobby | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel