Navigatie

Handleiding Joy Crafts Winter Wishes Mal 6002/2022

Doordat de IJskristallen Cirkel Snij/Embos mal 6002/2022 van Joy Crafts een erg fijne mal is wordt hij niet in 1 x uitgesneden met de diverse snij/embosmachines. Hiervoor heeft Joy Crafts een flyer uitgegeven dieu hieronder aantreft.

Tevens hebben wij voor de diverse machines uitgeprobeerd hoe u de mal het beste kunt snijden.

Zie de diverse machines hieronder.
Probeer altijd eerst de mal door uw machine te draaien zoals beschreven in de handleiding van uw machine. Plak eerst de mal op uw karton vast, leg daarna de mal zoveel mogelijk aan de linker- of rechterkant van de machine (maakt niet uit welke kant) tussen de juiste platen. Draai door de machine. Hierna draait u de mal met karton een kwart slag en draait u weer door de machine, doe dit in totaal 4 x, zo krijgt elke kant van de mal druk en  pas als dat geen goed resultaat geeft kunt u het onderstaande proberen.
ELKE MACHINE IS ANDERS, DRAAI NIET DOOR ALS U VEEL WEERSTAND ONDERVINDT.
Kom liever even langs en breng uw mal mee, wij kijken samen met u, met de Happycut of Cuttlebug 
hoe u het best de mal kunt uitsnijden. Lukt het uitsnijden niet met de Vagabond, dan graag even een bellentje zodat wij de Vagabond voor u klaar hebben staan.

Haal na het snijden en embossen de stans voorzichtig uit de mal en het overgebleven karton, hij is erg fijn en heeft veel "haakjes" waar uw karton mee aan de stans kan blijven haken, haal ze voorzichtig los zodat u niet per ongeluk een stukje afscheurt.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2006 - 2017 kelihobby | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel