Navigatie

Tim Holtz Distress Markers Video

Inmiddels zijn er 12 nieuwe kleuren toegevoegd aan het assortiment Distress Markers, de seizoenskleuren die reeds in de inktpads uit gebracht waren en nu dus ook in de Markers. Tevens is er een tweede video van Tim Holtz over de Distress Markers uit, klik hier om naar deze video te gaan.

Hieronder het interview en een kleine demonstratie van de nieuwe Distress Markers die Tim Holtz uitbracht op de CHA ( de Amerikaanse vakbeurs), de video is Engelstalig.
Zet uw geluid aan en druk op het driehoekje om de video te starten
Zet eventueel u schermgrootte op 150 of 200 % voor een groter beeld.

Een korte beschrijving van wat Tim Holtz zoal in bovenstaande video laat zien en zegt.
 

- 37 Kleuren, alle kleuren waarvan ook een Distress Inkt Pad bestaat ( uitgezonderd de seizoenspecials) en een witte marker.
- De inkt verwaterd niet bij het gebruik van water, maar behoudt zijn kleur, wordt niet pastelachtig zoals bij aquarel.
- Markers kunnen over elkaar gebruikt worden, zowel licht op donker als donker op licht zonder dat uw marker geruïneerd is. Haal uw marker na gebruik even over een stukje papier of uw Craft Sheet en de punt is weer schoon.
- U kunt uw stempels inkleuren met de markers ( afdruk maken met water resistant inkt b.v. Stazon) en hierna uitvlakken met een waterpenseel (waterbrush)
- Maar u kunt ook rechtstreeks op uw stempel kleuren met de markers. Voordeel van deze markers hierbij is dat u niet vlug, vlug hoeft te werken uit angst dat de inkt droogt. Als u klaar bent met het aanbrengen van de kleur is het een kwestie van even ademen op uw stempel ( hou de stempel voor uw mond en adem uit met open mond) het vocht in uw adem is genoeg om de inkt vloeibaar te maken voor uw afdruk.
U kunt zelfs zonder opnieuw te inkten meerdere adrukken maken, d.m.v. opnieuw ademen tegen de stempel, uw afdruk wordt dan wel lichter.
Als u gestempeld heeft kunt u zelfs als het geheel goed droog is ( omdat Tim Holtz hier acher elkaar doorgaat droogt hij zijn afdruk met de heattool) met uw blendingtool met Distress inkt over uw afdruk heen gaan om de achtergrond te kleuren, zonder dat dit de stempel laat verdwijnen.
- De Witte Marker is een opaak kleur, dat wil zeggen dat deze vol van kleur is, hiervoor was dan ook een ander soort dunne punt nodig, hebben de overige markers een fiberpunt, deze heeft een vilten punt, waardoor uw lijn iets dikker wordt bij het schrijven ermee.
- De kleur van de witte marker ziet u op een donkere ondergrond pas goed als deze geheel droog is, hoe meer lagen over elkaar hoe droger de inkt.
- De witte marker kan heel goed gebruikt worden om in de andere kleuren te highlighten, vergeet hierna niet ook uw punt even schoon te vegen.

Ik hoop dat ik u met deze vertaling van de video nog meer kijkplezier en enthousiastme voor dit schitterende product gegeven heb.

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2006 - 2017 kelihobby | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel