Navigatie

Cheery Lynn Design Mallen

Deze schitterende mallen blinken uit door hun finesse en details. U heeft nu de mogelijkheid doily`s te maken in elke kleur die u  wenst.
Speciaal ontworpen voor de diverse snij/embosmachines.
Het is mogelijk dat uw machine de mal niet helemaal uitsnijdt, dit kan komen doordat uw platen te veel zijn versleten of dat uw druk in zijn geheel niet genoeg is.
Probeer eerst de mal met karton er nog in, een kwartslag te draaien en nogmaals door de machine te halen.
Mocht het resultaat nog niet naar u zin zijn, overweeg dan de door de fabrikant aanbevolen Metal Adapter Plate aan te schaffen. Deze  metalen plaat zorgt voor extra druk en dient  u te gebruiken onder de mal, nooit de plaat op de snijkant van uw mal leggen deze kan hierdoor beschadigen!

VOLGORDE PLATEN VOOR DE HAPPYCUT
- A plaat
- Mal met snijkant omhoog
- Karton met de goede kant naar beneden (Ik heb oplegkarton gebruikt omdat hier minder werkje in zit en de mal erg gedetaillieerd is waardoor ik denk dat hij op opleg mooier uitkomt.)
- C Plaat
En door de machine draaien. Mochten uw platen wat ouder worden en/of de mal niet helemaal mooi uitsnijden dan kunt u de mal met karton erin een kwartslag draaien en hem nogmaals doordraaien.

VOLGORDE PLATEN VOOR DE CUTTLEBUG 
- A plaat
- C Plaat
- Mal met de snijkant omhoog
- Karton met de goede kant naar beneden
- B Plaat.
Draai het door de machine, draai de machine terug met de platen en mal erin.
Haal uw B plaat eraf en kijk goed of alles losgesneden is, zo niet herhaal bovenstaande nogmaals maar draai de mal een kwart slag.
Hoe vaak u dit moet herhalen is een kwestie van hoe versleten uw platen zijn.
Mijn B plaat is behoorlijk versleten en bij de meeste mallen had ik genoeg aan 1x heen en 1x terug om hem goed uit te snijden.
De Heart tot Heart Die DL106 gaat bij de eerste keer erg moeilijk door de machine, de machine draait dan heel zwaar, dit heeft te maken met het plastic laagje die aan de achterzijde van de mal zit. Als u hem een paar maal erdoor heen heeft gehaald gaat hij lichter.

HELAAS ZIJN ALLE MALLEN UITVERKOCHT, WIJ VERWACHTEN DEZE MALLEN HALVERWEGE DE TWEEDE HELFT VAN JUNI WEER OP VOORRAAD TE HEBBEN.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2006 - 2017 kelihobby | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel